tiistai 18. tammikuuta 2011

Kirpparilöytö - Hannes Heikura, photographs

Pakko taas vaan myöntää se, että Vallilan Valtteri on löytöjen aarreaitta etsi sitten vaatteita, kirjoja, musiikki, elokuvia, sisustustarvikkeita ym. Viime lauantaina saatiin Jonnun kaa itsemme ylös jo ennen kahdeksaa ja viiletettiin Aleksis Kiven katu seitsemääntoista. Tällä kertaa vaatteet jäi mun osalta rekkeihin lepäämään. Ostin silti jotain muuta kivaa: Hannes Heikuran valokuvakirja tarttui mukaan seitsemällä eurolla. En ole vielä edes loppuun ehtinyt tätä teosta ihailla. Heikuran tyyli ja taito iskee kyllä ja kovaa!



Heikura on kuvannut Helsingin sanomiin yli 20 vuotta ja tänä aikana on kertynyt puhuttelevia, yllättäviä, taidokkaita otoksia. Parhaiten julkisuudessa ovat olleet kuva Mika Myllylästä, jolla Heikura voitti vuoden lehtikuva-palkinnon 1997 sekä vuoden 2008 fotofinlandiassa voitokas lehtikuvasarja, jonka näette alla.








kuvat: Helsingin sanomat

Oma suosikkini ei kuitenkaan ole yksikään näistä, eikä sitä valitettavasi löydy internetin ihmeellisestä maailmasta. Informaatioähkykään ei ole loputonta.

Ps. Kirpputorilta tarttui mukaan myös euron ostoksia, Coldplayn X&Y sekä A Rush Of Blood To The Head ja Mark Romanekin ohjaama sekä Robin Williamsin tähdittämä One Hour Photo - nyt on tekemistä taas yhdelle koti-illalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti